28-11-2021, 20:00
Możecie tutaj wyrazić swoją opinię na temat rozgrywki oraz podzielić się wrażeniami.
(01-12-2021, 15:01)Arvild napisał(a): Bardzo fajny modzik,Prawdopodobnie nie zauważyłeś przedmiotu, który powinieneś podnieść po wykopaniu - lub zebrałeś go i nie zauważyłeś. Niemożliwe, żebyś nie mógł wykopać któregoś "X". Dopiero jak już go raz wykopiesz i pojawią się skarby, to drugi raz jak spróbujesz to już nie można.
ukończyłem cały pod 1h,
- 0 access violation, instalowałem sam, ale darowałem sobie dodawanie jakis unionów etc
- dubbing 1 klasa
- jedyny błąd jaki spotkałem to z problemem odkopania 1 skarbu bo nic sie nie działo
(04-12-2021, 02:21)Tizgar napisał(a): Także teges no ukończony Hardcore i nie polecam tego poziomu, bo nie jest zbalansowany ukończenie na tym poziomie wymaga kodów lub używania dość specyficznych bugów aby dało się niektóre walki wykonać, na normalnym tego problemu nie ma, problemem głownie jest fakt chorej ilsoc dmg ładowanego w nasza osobę.Da się zdobyć 17* bryłek
Nie będę się z tym rozpisywał bo nie jestem w tym dobry, finalnie można by dać 6-7/10 za sam fakt świetnych bossów - polecam ale jeśli ktoś szuka tutaj cudownych historii itp to sry to nie jest książka, to jest gra.
https://imgur.com/a/V1BGGub
Ps: Best Armor to smoczy da się zebrać na tyle bryłek aby wykuć 1h z 6 i ulepszyć zbroje za drugie 6